Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   

1 zak groentefrieten

1 elstar appel

1 gallia meloen

1 blad ijsbergsla

lavasblad

takje lavendel

dragon

sinaasappelbloesem water

hazelnootolie

mayonaise

lente-ui

Heerlijk op een warme zomerdag

De groentefriet kun je kopen uit de winkelvriezer van de supermarkt

Leg ze op de ovenplaat met een paar takjes rozemarijn en tijm.

Verhit ze in de oven op 220 graden tot 15 minuten.


De salade:

( maak het fruit eerst koelkastfris )

Snij blokjes van de galliameloen  en de appel. Snij een beetje ijsbergsla er bij. Verder maak je de smaak af met dragon en lavasblad.

Doe er een paar eetlepels  hazelnootolie en een paar druppel sinaasappelbloesem water er overheen en hussel het lekker door elkaar. Je kunt er nog een paar lavendel bloemblaadjes bij doen.


De mayonaise:

Neem een paar eetlepels mayonaise en doe ook hier een scheutje hazelnoot-olie en een paar druppels sinaasappelbloesem water bij.

Snij het groen van een lente-ui fijn en roer dit door de mayonaise.

Groentefriet met appelsalade

Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie