Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   

150 gr, havermout

2 rijpe bananen

1 ei

250 ml amandelmelk

1/2 theelepel kaneel

1 theelepel bakpoeder

 snufje zout

olie om te bakken rietsuiker

honing of ahornsiroop voor erover.

Maal de havermout tot meel en pureer er de bananen bij.

Klop het ei erdoor en voeg al kloppend de amandelmelk hieraan toe, net zolang tot er een pannenkoekenbeslag ontstaat in de juiste dikte.

Meng er nu de kaneel, het zout en het bakpoeder bij.

Laat dit ongeveer 15 minuten staan.

Bak de pannenkoeken zoals de gewone versie. serveer het met rietsuiker, honing of ahornsiroop.

Havermout pannenkoek met banaan


1/2 blikje ansjovisfilets


4 vel bladerdeeg


3 eieren


75 gr. geraspte kaas


75 gr. Turkse yoghurt


fijngesneden basilicum en koriander.

Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie