Koken met Roel

low budget recepten
tips voor recepten en presentatie

Over mij

Mijn naam is Roel Prins, 
ik ben gediplomeerd kok en kelner,
en gediplomeerd banketbakker.
certificaat HACCP: PPHACCP/2329

lees meer

Soepen

Recepten van heerlijke soepen kun je vinden in deze categorie.

Gerechten

Gerechten van vlees en vis, maar vooral vegetarisch.

Bakkerij

Allerlei soorten brood, de recepten staan voor je klaar

Geuren van vroeger

Koken op de manier zoals opoe het deed,
 geeft zoveel meer rust en voldoening.

Sudderen

Sudderen van vlees en het garen van de soep. Geuren die je niet meer vergeet.

Opoe's kookboek

Het boek, tot op de draad versleten, maar vol met heerlijke recepten

De molen

Snijbonen snijden met de oude molen van je eigen moeder.

Lamsvlees

Lamsvlees is  een bron aan vitamine B. Deze vitamine geeft energie, is goed voor de huid en stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen. Daarbij bevat het veel goede voedingsstoffen zoals eiwitten, zink, en ijzer. IJzer is belangrijk voor de vorming van hemoglobine, dat nodig is voor het zuurstoftransport in het bloed en de stofwisseling.

Tips en weetjes

Tips , trucs en weetjes. 
Op deze pagina
kom je er achter

wist je dat?

Contact Us

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.