Home    Soepen  Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   
Home    Soepen  Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   
Blinde vink  mini quiche  Crocque madame   Bruchetta met tomatensoep Quiche Calamaris  lamsspies bruchetta  Havermout pannenkoek  koude zeesalade   Salade 
Limburgs zuurvlees  Een triootje  zalmburger  Pandan in 't groen  

2015 - 2018  - copyright © all rights reserved - webdesign  Roel Prins

vegetarisch

humus garnalen kroket  Rode rijst visragout Multi salade pizza calzone stamppot in brood             

Met appelsalade

groentefriet 

Als alle ingrediënten zijn afgekoeld, kun je ze bij elkaar doen in een grote kom. Doe er dan de fijngesneden ansjovisfilets bij, samen met de fijngesneden ui en bleekselderij. Verder komen er de kappertjes, zwarte bonen, in reepjes gesneden zongedroogde tomaten, de garnalen en de zeekraal.


Doe er de dragon bij en de gesneden lavasbladeren. Maak het verder op smaak met appelazijn en hazelnootolie. Ikzelf doe er nog graag een paar druppels rozenbloesemwater bij.


Dit alles goed door elkaar mengen. Zet dan de schaal in de koelkast.

van groene asperges, ansjovis en artisjokharten

In saus van eigen inkt

met gevulde hoorntjes en bietenrelish


Met banaan

Voor warme dagen

Met een kleurtje

Met gewokte spinazie

Met groente

Boerenkool met worst

Er wordt nog hard gewerkt aan de website,

excuses voor het ongemak