Home    Soepen  Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   

Kikkererwten

Hummus

Garnalen

Snijbonen

Broccoli

Bladerdeeg

Zalmsnippers

Kook de kikkererwten en pureer deze heel fijn

meng hierdoor de hummus uit de winkel tot

een steviger pasta. Maak balletjes en rol deze tot

een kroketvorm. Rol deze even door de bloem,

daarna geklopt ei en dan door paneermeel. Laat

de kroketten in de koelkast opstijven.


Neem een vel bladerdeeg en snij het in de  blokjes

of een andere vorm. Bak deze ongeveer 30 min.

in de oven.


Kook de gesneden bonen, samen met de broccoli

beetgaar. Snij een rode ui in ringen of reepjes.


Frituur de kroketten op 190 graden en leg ze op

een paar vellen keukenrol.


Maak het bord op en leg de zalmsnippers er over.

Humus garnalen kroket


1/2 blikje ansjovisfilets


4 vel bladerdeeg


3 eieren


75 gr. geraspte kaas


75 gr. Turkse yoghurt


fijngesneden basilicum en koriander.

Home    Soepen  Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie