Kikkererwten
Hummus
Garnalen
Snijbonen
Broccoli
Bladerdeeg
Zalmsnippers
Kook de kikkererwten en pureer deze heel fijn
meng hierdoor de hummus uit de winkel tot
een steviger pasta. Maak balletjes en rol deze tot
een kroketvorm. Rol deze even door de bloem,
daarna geklopt ei en dan door paneermeel. Laat
de kroketten in de koelkast opstijven.
Neem een vel bladerdeeg en snij het in de blokjes
of een andere vorm. Bak deze ongeveer 30 min.
in de oven.
Kook de gesneden bonen, samen met de broccoli
beetgaar. Snij een rode ui in ringen of reepjes.
Frituur de kroketten op 190 graden en leg ze op
een paar vellen keukenrol.
Maak het bord op en leg de zalmsnippers er over.
Humus garnalen kroket
1/2 blikje ansjovisfilets
4 vel bladerdeeg
3 eieren
75 gr. geraspte kaas
75 gr. Turkse yoghurt
fijngesneden basilicum en koriander.