Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   


Pandan rijst:

Kook de rijst gaar, ik deed er verder een groen kruidenblokje bij en gesneden snijbonen van de balkontuin. Laat de rijst koud worden.

Het kleurtje:

Snij een schijf van een flessenpompoen, haal de schil er af en grill deze in de pan met een beetje olie. Snij intussen een gele en een rode geroosterde paprika uit pot in kleine blokjes.

Sladressing:

Een scheut hazelnootolie, appelazijn, een eetlepel honing, een klein scheutje orange blossom water en een fijngesnippert sjalotje.


Neem sla naar keuze met lavasblad en snij het fijn. Kijk voor verdere afwerking naar de foto of doe dit naar eigen keuze.

Pandan in ‘t groen met een kleurtje


1/2 blikje ansjovisfilets


4 vel bladerdeeg


3 eieren


75 gr. geraspte kaas


75 gr. Turkse yoghurt


fijngesneden basilicum en koriander.

Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie