Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   

250 gr. kleine groene asperges

1/2 blikje artisjokharte

1/2 blikje ansjovisfilets

4 vel bladerdeeg

3 eieren

75 gr. geraspte kaas

75 gr. Turkse yoghurt

fijngesneden basilicum en koriander.

Snij de asperges in stukken van  3 cm. en kook ze een paar minuten in heet water, spoel daarna met koud water.

Verdeel de bladerdeeg vellen in een kleine ingevette ovenschaal en prik met een vork gaatjes erin. Maak een mengsel van de yoghurt, ei, geraspte kaas en de kruiden.

Giet dit mengsel over het bladerdeeg in de ovenschaal. Verdeel hierover de ansjovis, de asperges, de in stukjes  en  afgegoten en gedroogde artisjokharten.

Duw het ietsjes in het mengsel.


Zet het in een oven van 200 gr. voor ongeveer 25 à 30 minuten

Quiche van groene asperges, ansjovis en artisjokharten


1/2 blikje artisjokharten


1/2 blikje ansjovisfilets


4 vel bladerdeeg


3 eieren


75 gr. geraspte kaas


75 gr. Turkse yoghurt


fijngesneden basilicum en koriander.

Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie