Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie   

Gerookte zalm

Spinazie

Aardappel

Mayonaise

Kerrie

Sesamzaad


Snij de aardappel in kleine blokjes en bak deze bruin. Wok de spinazie.

Leg een metalen ring op het bord en doe er het eerste laagje zalmfilet in, dan een laagje gewokte spinazie en weer zalmfilet. Ga zo door tor meerdere laagjes.

Haal daarna de ring weg zodat alles gestapeld ligt.

Maak mayonaise op smaak met kerrie en doe een lepel over de lagen zalm/spinazie.

Bestrooi  de maynaise met sesamzaad

Zalmburger met spinazie


1/2 blikje ansjovisfilets


4 vel bladerdeeg


3 eieren


75 gr. geraspte kaas


75 gr. Turkse yoghurt


fijngesneden basilicum en koriander.

Home    Soepen   Hoofdgerechten     Lekkernijen    Patisserie Mijn visie